Нацбанк випустив нову пам'ятну монету в шану волонтерам

Нацбанк випустив нову пам’ятну монету в шану волонтерам

Напередодні Міжнародного дня волонтера голова Національного банку Андрій Пишний презентував нову пам’ятну монету «Країна супергероїв. Дякуємо волонтерам!».

«Від самого почату війни до волонтерства так чи інакше вже долучився кожен українець. Це настільки вже глибоко в нашому ДНК, що можна сміливо говорити: українці є нацією волонтерів. Тож нова пам’ятна монета – це наша вдячність волонтерам, які допомагали і продовжують допомагати військовим», – наголосив А.Пишний. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес»

Як виглядає монета?

На аверсі змальовано стилізоване зображення рук під час плетіння маскувальної сітки, що символічно розкриває волонтерство як одну з багатьох форм допомоги та всебічної підтримки ЗСУ й усім, хто постраждав під час збройної агресії РФ, є втіленням сили і єдності нації в часи надважких випробувань.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На реверсі – стилізована карта України у вигляді маскувальної сітки як символу об’єднаної країни, що «переплетена» та згуртована задля досягнення спільної мети.

Як придбати монету?

З 6 грудня придбати пам’ятну монету «Країна супергероїв. Дякуємо волонтерам!» можна в інтернет-магазині нумізматичної продукції НБУ. Крім того, монети поступово реалізовуватимуться і банками-дистриб’юторами (АТ АБ «УКРГАЗБАНК», АТ «АБ «РАДАБАНК», АТ «ТАСКОМБАНК», АТ КБ «ПриватБанк»).

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *