Нові правила на пляжах Сардинії: вхід тільки за попереднім записом та платою

Нові правила на пляжах Сардинії: вхід тільки за попереднім записом та платою

Що менше відпочиваючих, то менше шкоди для природи. Щоб знизити вплив на місцеву флору і фауну, пляжі сардинської комуни Баунеї змінили правила допустимої кількості туристів.

За рішенням місцевої влади такі обмеження торкнуться 4 пляжів острова, про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

Так на пляжах Кала деї Габбіані та Кала Біріала запроваджено денний ліміт у 300 відвідувачів, а на пляжі Кала-Голорітце — 250 осіб. На найбільший із пляжів, Кала Маріола, пустять не більше 700 людей на день.

Туристи, які хочуть потрапити на ці пляжі, повинні забронювати місця через додаток Cuore di Sardegna не менш як за 72 год до візиту.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Мета — зберегти реліктову природу: потоки людей залишають на території національного парку сміття, а також посилюють шумове та світлове забруднення.

Баунеї — не єдиний курорт на Сардинії, який намагається скоротити кількість туристів цього літа. Стінтіно, рибальське село на північному узбережжі острова, для захисту коралового пляжу Ла Пелоса запровадило обмеження в 1,5 тис. осіб на день. За відвідування доведеться заплатити 3,5 євро.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *