Оперативна інформація Генерального штабу ЗСУ на вечір 11 грудня

Оперативна інформація Генерального штабу ЗСУ на вечір 11 грудня

Протягом доби відбулось 73 боєзіткнення. Зокрема, Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Мар’їнки, Красногорівки та Новомихайлівки, де противник здійснив 12 безуспішних атак. Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

У той самий час ворог завдав 10 ракетних та здійснив 46 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Клюси Чернігівської області; Зноб-Новгородське, Попівка, Порохонь — Сумської; Охримівка, Вовчанськ, Бударки, Плетенівка — Харківської.

На Куп’янському напрямку наші захисники відбили 2 атаки в районі Синьківки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 8 атак у районах Спірного та Веселого. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали, серед інших Невське, Білогорівка Луганської області та Торське, Серебрянка, Верхньокам’янське, Спірне, Роздолівка — Донецької.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 13 атак у районах Богданівки, Кліщіївки, Андріївки та Північного. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема Маркове, Кліщіївка, Андріївка, Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку наші захисники відбили 36 атак ворога в районах східніше Новобахмутівки, Авдіївки, південніше Сєверного, південніше Тоненького, Первомайського та Невельського. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Степове, Авдіївка, Карлівка, Первомайське.

На Мар’їнському напрямку під артилерійським та мінометним вогнем опинились Георгіївка, Костянтинівка, Мар’їнка, Побєда, Новомихайлівка.

На Шахтарському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, зокрема Вугледар, Золота Нива, Урожайне Донецької області.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 3 атаки в районах північніше Приютного та західніше Новопокровки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Левадне, Малинівка, Гуляйполе, Чарівне, Мала Токмачка, Роботино, Кам’янське

На Херсонському напрямку артилерійських обстрілів противника зазнали Антонівка та Херсон.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 2 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки. Підрозділи ракетних військ завдали ураження по двох таких районах, складу боєприпасів, пункту управління та артилерійському засобу противника.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *