Російська агресія: 11 грудня Київ обстріляли балістичними ракетами, є постраждалі та руйнування

Російська агресія: 11 грудня Київ обстріляли балістичними ракетами, є постраждалі та руйнування

В ніч на 11 грудня росія запустила по Україні 18 шахедів, а під ранок атакувала Київ вісьмома балістичними ракетами. У столиці є постраждалі.

Всі цілі українські Повітряні сили збили, розповіли військові у соцмережах. Удар по Києву завдали з північного напрямку, попередньо – із Брянської області росії. Під час атаки на столицю уламки збитих ракет пошкодили приватні будинки мешканців мікрорайону Бортничі. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «BBC».

Як заявило Міненерго, у результаті нічної атаки через пошкодження об’єктів енергетики без напруги 120 споживачів.  З фото наслідків падіння уламків, які оприлюднила влада, видно пошкоджені дахи будинків, вибиті вікна, величезну вирву в землі. На місці працюють рятувальники, вибухотехніки, правоохоронці документують черговий воєнний злочин РФ.

Російська агресія: 11 грудня Київ обстріляли балістичними ракетами, є постраждалі та руйнування

Як пишуть місцеві пабліки, вибухи у Києві пролунали ще до звуків сирен. Міський голова Віталій Кличко повідомив, що унаслідок ракетної атаки на Київ постраждали четверо людей.

“Четверо людей – всі дорослі – постраждали в Дарницькому районі внаслідок ракетної атаки ворога. Медики надали їм допомогу на місці”.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Також уламок ракети виявили на території магазину-складу в Дарницькому районі. Обійшлося без пожежі та пошкоджень будівлі, – зазначив мер столиці.

Російська агресія: 11 грудня Київ обстріляли балістичними ракетами, є постраждалі та руйнування Російська агресія: 11 грудня Київ обстріляли балістичними ракетами, є постраждалі та руйнування

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко уточнив, що через падіння уламків ракет у Дарницькому районі постраждало четверо мешканців Бортничів, але фізичні поранення отримав лише один з них.

31-річний чоловік отримав осколкові поранення ніг, першу допомогу йому надали на місці. У трьох жінок 1963, 1990 та 1992 р.н, як пише адміністрація, “гостра реакція на стрес”. Їм медики також надали допомогу на місці.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *