Оперативна інформація Генштабу ЗСУ на вечір 27 листопада: ситуація на фронті

Оперативна інформація Генштабу ЗСУ на вечір 27 листопада: ситуація на фронті

Попри негоду, сьогодні найбільш активними були бойові дії біля Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки, де наші захисники відбили 26 атак противника. Загалом протягом доби відбулось 79 боєзіткнень. Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

У той самий час ворог завдав один ракетний та 3 авіаційних удари, здійснив 13 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Попівка Чернігівської області; Володимирівка, Веселівка, Степок — Сумської; Стариця, Тихе, Строївка — Харківської.

На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Синьківки та Петропавлівки, де Силами оборони відбито 3 атаки. Завдав авіаудару в районі Степової-Новоселівки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема, Синьківка, Іванівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Крохмальне Харківської області.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Лиманському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії в районах Стельмахівки, Серебрянського лісництва Луганської області та Тернів, Ямполівки, Торського Донецької області. Тут наші воїни відбили 12 атак. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали, серед інших Білогорівка Луганської області та Торське, Діброва, Верхньокам’янське, Спірне, Переїзне — Донецької.

На Бахмутському напрямку під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема, Маркове, Богданівка, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка та Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії східніше Новобахмутівки, північно-східніше Бердичів, Авдіївки, Опитного, Сєверного та південіше Тоненького, де Силами оборони відбито 21 атаку. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Керамік, Авдіївка, Орлівка, Тоненьке, Сєверне, Первомайське.

На Мар’їнському напрямку ворог за підтримки авіації вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки, де наші воїни відбили 9 атак. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися Красногорівка, Курахівка, Мар’їнка, Побєда, Новомихайлівка та інші.

На Шахтарському напрямку обстріляв з артилерії та мінометів, зокрема, Водяне, Вугледар, Пречистівка, Золота Нива, Урожайне Донецької області.

На Запорізькому напрямку противник двічі безуспішно намагався відновити втрачене положення поблизу Роботиного. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Вербове, Малі Щербаки, П’ятихатки, Кам’янське, Степногірськ, Плавні.

На Херсонському напрямку противник з артилерії обстріляв місто Херсон. Водночас, Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області.

Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *