Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ на вечір 27 грудня: головні події

Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ на вечір 27 грудня: головні події

Протягом доби відбулось 49 бойових зіткнень. Більше половини (27) — це безуспішні атаки ворога на Авдіївському напрямку східніше Новобахмутівки, Авдіївки, біля Сєверного, Первомайського, Невельського. Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

У той сами чам противник завдав 67 авіаційних ударів та здійснив 12 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Володимирівка, Нововасилівка, Попівка Сумської області; Лосівка, Бочкове, Красне Перше — Харківської.

На Куп’янському напрямку наші захисники відбили 8 атак у районах Синьківки та східніше Іванівки. Також противник завдав авіаудару в районі Іванівки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Лиманському напрямку відбито 3 атаки в районі Серебрянського лісництва, де противник за підтримки авіації намагався прорвати нашу оборону. Також окупанти завдали авіаудару біля Спірного. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали, серед інших Невське Луганської області та Торське, Серебрянка, Спірне, Роздолівка — Донецької.

На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили 2 атаки поблизу Богданівки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема, Богданівка, Іванівське, Калинівка, Кліщіївка, Андріївка, Ступочки.

На Авдіївському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Керамік, Степове, Авдіївка, Тоненьке, Первомайське, Невельське та інші.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Мар’їнки та Новомихайлівки, де противник за підтримки авіації здійснив 3 безуспішних атаки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися Красногорівка, Мар’їнка, Курахове, Побєда, Єлизаветівка, Катеринівка.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаудару в районі Золотої Ниви. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, зокрема, Вугледар, Пречистівка, Золота Нива та Урожайне.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 2 атаки західніше Вербового та Роботиного. Також ворог завдав авіаударів у районах Оріхова та Преображенки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Полтавка, Лугівське, Новоданилівка, Новоандріївка, Щербаки, Кам’янське та Плавні.

На Херсонському напрямку артилерійських обстрілів зазнали Берислав, Херсон та Станіслав. Також ворог завдав авіаударів у районах Червоного Маяку, Зміївки та Новоберислава. Противник здійснив 10 штурмових дій на позиції наших військ на лівобережжі Дніпра, отримав гідну відсіч та зазнав значних втрат.

Протягом доби наша авіація завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки. Підрозділи ракетних військ уражено 5 таких районів, 2 пункти управління та 4 склади боєприпасів противника.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *