Опубліковано супутниковий знімок Су-57 після атаки українськими військовими

Опубліковано супутниковий знімок Су-57 після атаки українськими військовими

З’явився супутниковий знімок MAXAR з російського аеродрому “Ахтубінськ”, на якому ЗСУ уразили літак Су-57 окупантів. Знімок публікує The Warzone.

На знімку видно обпалені сліди та невеликий кратер на бетоні ліворуч від кабіни літака, що розташований посередині. На думку аналітиків, вибух та уламки від такої близької детонації, ймовірно, продірявили літак та викликали інші пошкодження. Ще один слід від вибуху видно у задній частині літака, де є невеликий отвір у бетоні. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

На верхній частині фюзеляжу за кабіною пілота є біла пляма, яка на думку аналітиків може бути брезентом, яким росіяни могли накрити пошкоджені частини винищувача.

Опубліковано супутниковий знімок Су-57 після атаки українськими військовими

«Інша біла смуга, схожа на аномалію, що виходить із внутрішньої частини крила, схоже, є сонячним відблиском. На зображенні GUR вона також була, що тоді збивало з пантелику, але тепер має сенс у контексті нових зображень, які включають інші реактивні літаки поблизу», — йдеться у матеріалі.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Як пише The Warzone, нові знімки надають більшої ваги можливості того, що Су-57 все ж таки був пошкоджений, оскільки, як зазначають у виданні, «кратер від вибуху чітко окреслений і знаходиться дуже близько до винищувача».

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *