Останні новини з фронту: звіт Генштабу ЗСУ на вечір 2 квітня

Останні новини з фронту: звіт Генштабу ЗСУ на вечір 2 квітня

Протягом доби зафіксовано 62 бойове зіткнення. Зокрема, на Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 8 атак у районі Тернів Донецької області, де ворог намагався прорвати нашу оборону. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Загалом ворог завдав 2 ракетних та 43 авіаційних ударів, здійснив 39 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаударів у районах Волфиного і Олександрівки Сумської області та Липців — Харківської. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Буда-Вороб’ївська та Клюси Чернігівської області; Чернацьке, Стара Гута, Олексіївка та Дмитрівка — Сумської; Ветеринарне, Гатище, Плетенівка, Липці — Харківської.

На Куп’янському напрямку відбито атаку в районі Синьківки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема Синьківка, Іванівка, Степова Новоселівка Харківської області.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Лиманському напрямку також від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали, серед інших Білогорівка, Невське та Серебрянське лісництво на Луганщині; Ямполівка, Торське Донецької області.

На Бахмутському напрямку ворог завдав авіаудару біля Курдюмівки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема Калинівка, Андріївка, Кліщіївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку відбито 10 атак біля Бердичей, Уманського, Первомайського та Невельського. Також противник завдав авіаударів у районах Новобахмутівки, Семенівки та Карлівки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Бердичі, Уманське, Нетайлове, Невельське та інші.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в біля Новомихайлівки та Урожайного, який 18 разів намагався прорвати оборону наших військ. Противник завдав авіаударів у районах Красногорівки, Олександрополя, Водяного та Вугледару. Під артилерійським та мінометним вогнем опинились, серед інших Новомихайлівка, Костянтинівка, Урожайне.

На Оріхівському напрямку противник двічі атакував позиції наших захисників біля Роботиного та північно-західніше Вербового. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Червоне, Гуляйпільське, Новоданилівка та Малі Щербаки Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог здійснив атаку на позиції наших військ в районі Кринок. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Токарівка, Велетенське та Михайлівка.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по зенітно-ракетному комплексу та 13 районах зосередження особового складу. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 6 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, 8 артилерійських системах, протитанковому засобу та реактивній системі залпового вогню.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *