Оцінка вартості відновлення найбільшого ТРЦ у Херсоні становить 20 млн. євро

Оцінка вартості відновлення найбільшого ТРЦ у Херсоні становить 20 млн. євро

Девелоперська компанія Budhouse Group заявила про готовність відбудувати ТРЦ “Фабрика” у Херсоні, який було знищено під час наступу росіян на місто на початку повномасштабної війни.

Торговий центр згорів у березні 2022 року через російські обстріли, пошкоджено близько 3 000 кв. м приміщень. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ЛIГАБiзнесIнформ».

Оцінка вартості відновлення найбільшого ТРЦ у Херсоні становить 20 млн. євро

“Ми вже розробили проект реконструкції, інвестиції становитимуть близько 20 млн євро”, – сказав Гаврюшин. Роботи можна буде розпочати, коли окупантів відженуть хоч би на 40-50 км від міста.

Торік Budhouse Group відновила роботу ТРЦ Nikolsky у Харкові, який також постраждав від російських обстрілів. Інвестиції в реконструкцію будівлі становлять близько 18 млн. євро.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Херсона було звільнено від російської окупації у листопаді 2022 року, але досі перебуває під постійними обстрілами з боку російських військ, які тримають позиції на протилежному березі Дніпра.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *