Перший центр рекрутингу української армії відкрився в Києві

Перший центр рекрутингу української армії відкрився в Києві

У Солом’янському районі Києва у вівторок, 30 квітня, відкрили перший у столиці центр рекрутингу української армії. Як повідомляє кореспондент агентства “Інтерфакс-Україна”, центр розташований у приміщенні ЦРП Солом’янського району.

Як повідомила заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова під час відкриття, це вже 18-й центр рекрутингу української армії. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «BIN».

“Людина, приходячи до центру, отримує “меню” підрозділів, посад, спеціальностей. Людина обирає, і після цього рекрутер контактує людину з підрозділом. Так людина розуміє, підходить їй це чи ні, і якщо так – то має укласти контракт, щоб потрапити в обраний підрозділ”, – розповіла Калмикова.

У разі мобілізації, як нагадала заступниця міністра, людину розподіляє Генеральний штаб ЗСУ.

“Співвідношення мобілізації до рекрутингу становить десь 2:10”, – зазначила Калмикова.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Зі свого боку голова Київської ДВА Сергій Попко назвав центр “дуже гарною ініціативою” і наголосив, що повістки тут не вручатимуть.

“Україні потрібні мотивовані люди, і Збройним силам України теж потрібні мотивовані люди. І це саме те місце, де мотивована людина може себе реалізувати для захисту батьківщини. Ви бачите, це без примусу, добровільно. В цьому місці не вручають повістки. Тому це місце, де можна визначитися з посадою і військовою частиною, де надалі служити”, – сказав Попко.

За його словами, рекрутинговий центр має бути провідником між громадянином і Збройними силами України.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *