Підозра посадовцю селищної ради на Хмельниччині у вимаганні 8 000 доларів за виділення земельної ділянки

Підозра посадовцю селищної ради на Хмельниччині у вимаганні 8 000 доларів за виділення земельної ділянки

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру начальнику одного з відділів Ярмолинецької селищної ради в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, чиновник вимагав та отримав від підприємця кошти за позитивне вирішення питання про виділення земельної ділянки комунальної форми власності. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Офіс Генерального прокурора».

Оформлення дозвільних документів для розміщення на ділянці дитячого батута та двох МАФів посадовець оцінив у 8 000 доларів США.

Правоохоронці затримали його під час передачі коштів у порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Хмельницького районного управління поліції ГУ Нацполіції в Хмельницькій області, оперативний супровід – співробітники Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР НП України та Управління СБУ в області.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *