Після вибухів на Кримському мосту російські пропагандисти закликали завдавати ударів по Києву та Лондону

Після вибухів на Кримському мосту російські пропагандисти закликали завдавати ударів по Києву та Лондону

Російська пропагандистка Маргарита Сімоньян влаштувала істерику через вибухи на Кримському мосту 17 липня. Відповідний пост вона опублікувала у Telegram.

Пропагандистка звинувачує у вибухах на Кримському мосту не лише українські, а й британські спецслужби. У зв’язку з цим вона закликає вдарити по Тауерському мосту у Лондоні. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

“Якщо правда, що атаку на Кримський міст здійснили за допомогою британських спецслужб, чи робить це легітимною ціллю Тауерський міст? На мою думку, цілком”, – написала вона. На думку Сімоньян, росія має атакувати західні країни, які постачають українській армії дрони.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Істеричну реакцію також продемонстрував головний кремлівський пропагандист Володимир Соловйов:

“Питання. А Банкова досі стоїть чи вже там гігантська вирва? І будівля Ради все ще не знищена? А як мости через Дніпро? Все ще стоять?”, – написав він у Telegram.

Вночі 17 липня на Кримському мості пролунали вибухи. Влада РФ стверджує, що міст атакували українські надводні дрони, внаслідок чого загинули двоє людей, поранена 14-річна дитина. У Кремлі звинуватили Україну в атаці на Кримський міст і погрожують «відповіддю».

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *