Подвійне громадянство як зброя для інформаційної диверсії

Подвійне громадянство як зброя для інформаційної диверсії

До всієї інформації, яка йде з рф треба ставитися критично. Адже це може бути маніпуляція суспільною думкою.

Про це в коментарі i-ua.tv заявив адвокат Ростислав Кравець пише АНТИРЕЙД.

«ФСБ планує знайти „громадянство рф“ у військового керівництва України. Однак українцям слід пам’ятати, що війна йде і на інформаційному полі. Дезінформація може наносити більше шкоди, ніж ракети та танки. Тому до всієї інформації, яка виходить з рф потрібно ставитися дуже уважно. Брехню подають наступним чином — є відсоток правди, а все інше брехня. Таким чином, як показали психологи, ця правда сприймається суспільством. Маніпуляція суспільною думкою досить довго вивчається вченими, інститутами. Тому до всієї інформації, яка йде з рф треба ставитися критично», — каже адвокат.

Він зазначив, що військовому керівництву України та СБУ потрібно реагувати на подібні заяви з боку рф, перевіряти та робити висновки.

«Тим більше, що є можливості це зробити. Тому наші спецслужби разом з іноземними партнерами можуть перевірити та встановити будь-яку інформацію. Українцям же не слід приймати будь-яку інформацію „на ура“, яка дискредитує військово- політичне керівництво України, ЗСУ та керівництво спецслужб України», — каже Р. Кравець.

При цьому він підкреслив, що спецслужби мають перевіряти всіх високопосадовців на наявність російського чи будь-якого іншого подвійного громадянства.

«Все це треба вирішити не тільки за останні 1,5 роки війни, не з 2014 році, а за всі роки нашої Незалежності. Адже очолювати державні посади мають особи, у яких тільки виключно українське громадянство», — резюмує експерт.

Нагадаємо, що за інформацією Служби безпеки України, російська ФСБ планує найближчим часом підробити «громадянство рф» керівництва українських Сил оборони та безпеки, їхніх родин, а також інших посадовців України.

Джерело: i-ua.tv

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *