Пояснення рішення про масові перевірки на Закарпатті, не пов'язані з мобілізацією

Пояснення рішення про масові перевірки на Закарпатті, не пов’язані з мобілізацією

На Закарпатті ухвалили рішення запровадити перевірку документів у всіх людей на території регіону, проте це не пов’язано з мобілізацією. Про це заявив заступник голови Закарпатської ОВА Ігор Шинкарюк.

Під час брифінгу чиновник заявив, що йдеться виключно про перевірку документів. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

“Хочу запевнити, що це рішення не має стосунку і не було прийнято для того, щоб якимось чином впливати на мобілізаційні заходи”, – заявив чиновник. За його словами, все було зроблено для того, щоб військові та представники силових структур мали можливість і правові підстави перевіряти документи у громадян у зоні своєї відповідальності, або в зоні несення служби.

Нагадаємо, 30 листопада Закарпатська обласна військова адміністрація ухвалила рішення, відповідно до якого коменданти та уповноважені особи в області почнуть масово перевіряти документи громадян під час дії воєнного стану.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

В Україні десятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток – це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов’язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов’язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни – завтра вона може прийти до тебе.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *