Поліція встановила особу юнака, що кинув гранату на столичному стадіоні

Поліція встановила особу юнака, що кинув гранату на столичному стадіоні

У Києві правоохоронці розшукали підлітка, який 10 вересня кинув на багатолюдному стадіоні у Солом’янському районі страйкбольну гранату. Про це повідомляє поліція Києва. Як зазначається, йдеться про 16-річного юнака, який проживав неподалік.

Сам інцидент стався близько сьомої вечора. У той час на стадіоні перебували діти, однак обійшлося без постраждалих. Тільки 17-річний хлопець звернувся до лікарів у зв’язку з гострою реакцією на стрес. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

Поліція встановила, що імітаційний боєприпас хлопець купив місяць тому.

Поліція встановила особу юнака, що кинув гранату на столичному стадіоні

“Як з’ясувалось, юнак, перебуваючи на спортивному майданчику серед значного скупчення дітей, привів у дію імітаційний боєприпас, який придбав місяць тому, та кинув його на землю, внаслідок чого він вибухнув”, – йдеться у повідомленні.

Свій вчинок пояснив тим, що хотів пожартувати та налякати людей.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Зараз з юнаком та батьками спілкуються правоохоронці. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 ККУ “Хуліганство”. У разі доведення вини – хлопцеві загрожує до п’яти років обмеження волі.

Як повідомляв “Апостроф”, про факт вибуху 10 вересня у Солом’янському районі Києва на футбольному полі, де грали діти, інформували місцеві пабліки.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *