Пошук і зрада: чому жінка, яка шукала свою двійницю, вирішила вчинити вбивство

Пошук і зрада: чому жінка, яка шукала свою двійницю, вирішила вчинити вбивство

У Німеччині косметологиню судять за звинуваченням у вбивстві схожої на неї жінки з метою інсценування власної смерті. Трагедія сталася в місті Інгольштадт у серпні минулого року й отримала назву “вбивство двійника”.

24-річна німкеня іракського походження, яку прокуратура називає Шарабан К., разом зі своїм 25-літнім другом заздалегідь спланувала сценарій свого зникнення через сімейні суперечки. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «BBC».

Вона завела кілька фейкових акаунтів в інстаграмі й шукала схожих на себе одноліток, а потім домовлялася з ними про зустріч, даючи різні обіцянки.

Прокурори стверджують, що жінка планувала втекти й почати нове життя.

Зрештою зустрітися погодилась 23-річна б’юті-блогерка алжирського походження на ім’я Хадіджа О. Їй пообіцяли безплатну процедуру у салоні краси.

У день вбивства Шарабан та її друг, 25-річний Шекір К., забрали дівчину з дому у місті Еппінген на півдні Німеччини, а потім, ймовірно, відвезли її до Інгольштадта в Баварії.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

За словами прокурорів, дорогою жертва отримала 56 ножових поранень і ударів по голові. Шекір і Шарабан посадили вбиту на заднє сидіння авто і припаркували його у лісі. Спотворені рештки Хадіджі знайшли наступного дня.

Спочатку план спрацював, і родина Шарабан упізнала тіло, але розтин викликав питання щодо особи вбитої. Зрештою слідство з’ясувало, що жертвою стала інша людина.

За словами поліції, обидві дівчини були дивовижно схожі: мали довге чорне пряме волосся, однаковий колір обличчя та густий макіяж. Шекіра і Шарабан затримали наступного дня після того, як їх помітили у місцевій піцерії.

Німецькі ЗМІ повідомляють, що родина Шарабан К. походить з езидської громади на півночі Іраку, а мотивом інсценування власної смерті міг стати її невдалий шлюб.

Пару також підозрюють у найманні кілера для вбивства брата її колишнього партнера. Однак кілер, який отримав завдаток у розмірі 5000 євро, не скоїв вбивство.

Крім того, як повідомляють, перебуваючи під вартою, підозрюваний Шекір К. намагався переконати одного з в’язнів вбити свідків у цій справі.

Якщо пару визнають винними, їм загрожує довічне ув’язнення. Самі вони звинувачення заперечують.

“Не кожного дня зустрічаєш подібну справу, особливо з таким сюжетним поворотом. У той день, коли ми знайшли тіло, такого не можна було навіть уявити”, – заявив Bild представник місцевої поліції Андреас Айхеле.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *