Посол США не очікує, що Україна отримає запрошення до НАТО на саміті у Вашингтоні

Посол США не очікує, що Україна отримає запрошення до НАТО на саміті у Вашингтоні

Посол США при НАТО Джуліан Сміт не очікує, що на саміті у Вашингтоні цього літа Україна отримає запрошення приєднатися до Північноатлантичного альянсу.

“Що стосується саміту цього літа, я не очікую, що на цьому етапі Альянс надішле запрошення”, – заявила вона.  Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

На думку Сміт, союзники натомість зможуть дати сигнал, що Альянс продовжує наближатися до України, і що “ми робимо конкретні кроки, щоб бути мостом між тим, де ми є зараз, і повноправним членством”.

Посолка нагадала, що торік на саміті НАТО у Вільнюсі союзники дуже чітко заявили, що майбутнє України – у НАТО.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Після саміту у Вільнюсі ми дуже багато працювали, щоб продовжувати допомагати нашим друзям в Україні в необхідних реформах усередині їхньої власної країни, щоб просуватися вперед в інтеграції й до Європейського Союзу, і до НАТО. І ми продовжуємо концентруватися насамперед на підтримці їх у поточній боротьбі та забезпеченні їхньої перемоги на полі бою”, – додала Сміт.

Посол Великої Британії в НАТО Девід Кворрі заявляв, що Україні не варто очікувати значного прогресу щодо її заявки на членство в НАТО на майбутньому саміті у Вашингтоні.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *