Повідомлено про кількість громадянських жертв у Бахмуті протягом повномасштабної війни

Повідомлено про кількість громадянських жертв у Бахмуті протягом повномасштабної війни

З початку повномасштабної війни росії проти України в Бахмуті Донецької області загинули 204 цивільних мешканці. Серед вбитих окупантами людей – чотири дитини.

“Ми, бахмутяни, багато втратили. Але найстрашніші втрати – це людські життя. З початку війни поранень від мінно-вибухових травм зазнали 505 наших жителя, серед них 17 дітей. На жаль, 204 загинуло, серед них чотири дитини”, – розповів в інтервʼю “Укрінформу” мер Бахмута Олексій Рева. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Уніан».

За його словами, до російського вторгення в Бахмутській громаді мешкали біля 80 тисяч людей. При цьому 70 тисяч становило населення самого Бахмута.

Повідомлено про кількість громадянських жертв у Бахмуті протягом повномасштабної війни

Він додав, що станом на зараз у Бахмуті залишається близько 500 людей. Багато мешканців виїхали до інших регіонів України чи за кордон.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Для підтримки наших земляків Бахмутською міською військовою адміністрацією було відкрито центри/осередки підтримки у Дніпрі, Києві, Харкові, Одесі, Полтаві, Кривому Розі, Жовтих Водах та Костянтинівці. У межах співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією ми також підтримуємо наших бахмутян, які тимчасово проживають у Кропивницькому”, – додав Рева.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *