Появилось мобильное приложение для проверки сумм в платежках

НКРЕКП разработала мобильное приложение «Энергетика онлайн», с помощью которого потребители могут проверить, правильно ли поставщик электроэнергии или газа рассчитал им сумму в платежке. Об этом сообщила глава ведомства Оксана Кривенко в Facebook.

«Регулятор открывает мобильный сервис, с помощью которого потребитель сможет не только узнать информацию о тарифах, но и оперативно направить жалобу и оценить качество обслуживания», – сообщила Оксана Кривенко.

Отмечается, что с помощью приложения потребители смогут просматривать информацию о тарифах, а также изменять эти тарифы на более выгодные. В случае выявления неточностей потребители смогут пожаловаться на поставщика услуг и получить компенсацию.

Также в НКРЕКП работают над созданием мобильного приложения для поставщиков услуг.

Сьогодні ми презентували мобільний додаток «Енергетика онлайн», який сприятиме створенню ефективних енергетичних ринків, де в центрі уваги перебуватиме споживач. Саме це головна задача стратегії незалежного Регулятора та складова нашої діяльності в частині гарантування енергетичної безпеки України. Кожен має бути почутим! Тепер це можливо! Регулятор відкриває мобільний сервіс, де споживач зможе не тільки дізнатись інформацію про тарифи, але й оперативно надіслати скаргу та оцінити якість обслуговування. НКРЕКП в свою чергу буде приймати до уваги думку користувачів мобільного додатку та керуватиметься отриманою інформацією при роботі з ліцензіатами. Фактично ми залучаємо споживачів у процеси регулювання. Без перебільшення це один з прикладів демократії. Така практика вперше застосовується в Україні. Ми розраховуємо на її ефективність. Завершуючи хочу сказати, що презентований сьогодні мобільний додаток це тільки початок якісних перетворень в нашій роботі. Ми також працюємо над створенням зручних сервісів для ліцензіатів. Наша мета – це #смартрегулювання. І ми її досягнемо усі разом.

Gepostet von Оксана Кривенко am Mittwoch, 20. Februar 2019

Ранее сообщалось, что с апреля киевлян снова ожидает повышение тарифов.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *