Правоохоронні органи здійснили обшук у "Київміськбуді"

Правоохоронні органи здійснили обшук у “Київміськбуді”

Правоохоронні органи у четвер, 20 липня, прийшли з обшуками до будівельної компанії “Київміськбуд” . Про це написав відсторонений голова будівельної корпорації Ігор Кушнір.

Він уточнив, що окрім перевірок, аудитів та комісій сьогодні правоохоронці проводять слідчі дії на об’єктах, пов’язаних із “Київміськбудом”. Менеджмент компанії у всьому сприяє правоохоронцям, надаються всі необхідні документи. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Нерухомі».

“Зазначу, що компанія працює виключно у правовому полі, тому ми переконані, що результати як аудиту, так і відповідних розслідувань та перевірок будуть позитивними. “Київміськбуд” продовжує роботу у штатному режимі, будівництво продовжується”, – прокоментував обшуки Кушнір.
КМР також розпочалася перевірка після виходу журналістського розслідування на каналі Bihus.info про майно президента компанії Ігоря Кушніра. Зокрема, журналісти з’ясували, що за 11 років з моменту, коли Кушнір 2012 року очолив компанію, його родина “обросла” різним бізнесом та статками.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Також керівника найбільшого столичного забудовника Ігоря Кушніра тимчасово відсторонили від управління компанією. У ЗМІ також спалахнув скандал, коли стало відомо, що Кушнір у воєнний час виїхав за кордон завдяки довідці про інвалідність. Проте, незважаючи на свій стан здоров’я він зміг зробити сходження на Еверест.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *