Правоохоронця підозрюють у вбивстві хлопця на станції фунікулера у Києві

Правоохоронця підозрюють у вбивстві хлопця на станції фунікулера у Києві

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом вбивства неповнолітнього на станції фунікулера у Києві. З’ясувалося, що нападник працював в Управлінні державної охорони України.

Слідство встановило, що ввечері 7 квітня між чоловіком, який служить водієм у правоохоронному органі, та неповнолітнім хлопцем виник конфлікт. На верхній станції фунікулера правоохоронець штовхнув підлітка. Він упав, розбив головою скло та отримав смертельний поріз шиї. Хлопець помер на місці. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

Правоохоронця підозрюють у вбивстві хлопця на станції фунікулера у Києві 

Затриманого правоохоронця відсторонено від виконання обов’язків.

Наразі триває комплекс оперативно-слідчих дій. Затриманому готуються оголосити підозру в умисному вбивстві – ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу. Чоловіку загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Спецпрокуратура у сфері оборони Центрального регіону уточнила, що затриманий військовослужбовець 1994 року народження, а померлий отримав критичну різану рану шиї.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *