Представники української адвокатури приєдналися до правління EYBA

Представники української адвокатури приєдналися до правління EYBA

У зв’язку із завершенням річної каденції, президент Європейської асоціації молодих адвокатів Сергій Барбашин перейшов на позицію Immediate Past President. Його заступниця (по молодіжному комітету НААУ) Юлія Сергет була обрана секретарем EYBA.

Такі рішення були ухвалені під час загальних зборів міжнародної організації, що проходили під час щорічної літньої конференції EYBA. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

Головна тема конференції – новий правовий світовий порядок. У рамках академічної частини висвітлювалися питання міжнародних викликів, зміцнення цифрової економіки в Європі та забезпечення правового регулювання діяльності міжнародних технологічних гігантів.

С.Барбашин звернув увагу на важливість оперативного реагування на всесвітні події, підбив підсумки своєї каденції та подякував європейським колегам за підтримку України. Він також нагадав про оновлений проект Task Force (безоплатна підтримка українських біженців за кордоном) і започаткування спільно з молодіжним комітетом серії воркшопів Recognition Accelerator. Крім того, на період воєнного стану в Україні, українські учасники EYBA були звільнені від сплати членських внесків.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

EYBA – європейська неприбуткова асоціація молодих юристів, яка була заснована у травні 1993 року. Організація об’єднує молоді асоціації юристів з усієї Європи в одну представницьку організацію, що забезпечує єдиний голос молодих юристів на континенті.

Молодіжний комітет НААУ є членом EYBA з 2018 року. Українські адвокати представлені у правлінні EYBA з 2020 року. С. Барбашин був першим українським адвокатом, що увійшов до правління, він очолював асоціацію у 2023 – 2024 рр.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *