Привіт польським страйкарям: історичний рейс з вантажівками від "Укрзалізниці"

Привіт польським страйкарям: історичний рейс з вантажівками від “Укрзалізниці”

“Укрзалізниця” відправила до сусідньої Польщі, автошляхи з якою перекриті страйкарями, перший контрейлерний поїзд, якій складається з 23 платформ, на які було завантажено 13 тягачів з напівпричепами.

Про це повідомляє національний перевізник, наголошуючи, що над цим проєктом компанія працювала два тижні. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

Поїзд курсує від станції Скнилів на Львівщині до містечка Славкув у Сілезькому воєводстві Польщі. Митне та прикордонне оформлення вантажу проходить на залізничному прикордонному переході Ізов – Грубешів.

Привіт польським страйкарям: історичний рейс з вантажівками від "Укрзалізниці" Привіт польським страйкарям: історичний рейс з вантажівками від "Укрзалізниці"

І хоча ще існують формальні питання швидкого перетину польського кордону, але, як зазначається, фахівці вже працюють над прискоренням цього процесу.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Наголошується, що аналогічні рейси будуть організовані й у зворотному напрямку. Зі станції Славкув фури прямують до місця призначення вже автошляхом.
Трансфер водіїв автівок з точки завантаження на залізничну платформу в точку розвантаження забезпечується автобусом.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що Україна виконала умови для зняття блокади кордону з Польщею, про які раніше домовлялися з Європейською Комісією та офіційною Варшавою.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *