Рекордна кількість заявок від українців через програму єВідновлення у перший день запуску

Рекордна кількість заявок від українців через програму єВідновлення у перший день запуску

За добу більше трьох тисяч українців залишили заявку на компенсацію за зруйноване житло у програмі “єВідновлення”, яка з 10 травня доступна в додатку “Дія”. Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

“За першу добу роботи програми державної допомоги на відновлення пошкодженого житла єВідновлення успішно подано 3 194 заяви про виплату допомоги. Зокрема, тільки вчора було подано 2 454 заяви”, – зазначили у відомстві, про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Delo».

Рекордна кількість заявок від українців через програму єВідновлення у перший день запуску

Там зауважили, що далі комісії, які будуть створені при органах місцевого самоврядування, опрацюють заяви та розпочнуть безпосереднє обстеження житла.
“Наголошуємо, що перед цим потрібно попередньо подати через Дію, нотаріуса чи ЦНАП інформаційне повідомлення про пошкоджене майно, якщо таке повідомлення ще не було подане”, – підкреслили в Мінінфраструктури.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нагадаємо, вчора, 10 травня, стартувала програма єВідновлення. Тепер всі громадяни, чиє житло отримало незначні пошкодження внаслідок збройної агресії РФ і яке ще не було відремонтоване, зможуть скористатись послугою для отримання державної допомоги для відновлення свого житла. Йдеться, перш за все, про заміну вікон чи дверей, ремонт покрівлі, тощо.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *