Росіяни вдарили по енергоінфраструктурі в чотирьох областях України

Росіяни вдарили по енергоінфраструктурі в чотирьох областях України

Унаслідок обстрілів росіян знеструмлювалися підстанції та побутові споживачі в Україні. За минулу добу рф атакувала енергетичні обʼєкти у Дніпропетровській, Донецькій, Сумській і Харківській областях, повідомляє Міненергетики.

У Донецькій і Сумській областях через бойові дії вимикалися повітряні лінії. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ЛIГАБiзнесIнформ».

У Дніпропетровській області внаслідок атаки дрона на підстанції вимикалось обладнання, знеструмлювалися побутові споживачі у 13 населених пунктах. Наразі живлення відновлено.

Також після закінчення повітряної тривоги через задимлення території підстанції персоналом була відключена повітряна лінія, знеструмлювалася підстанція, побутові споживачі та місцева промисловість. Живлення для всіх споживачів відновлено.

У Харківській області внаслідок бойових дій знеструмлювалася підстанція та побутові споживачі. За вказівкою Укренерго, 7 вересня застосування заходів обмеження електроенергії не прогнозується.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Україна веде переговори з європейськими партнерами щодо збільшення імпорту електроенергії з 1,7 до 2,2 ГВт.

Раніше командування Повітряних сил ЗСУ повідомляло про атаку 67 ворожих безпілотників: 58 збили, ще шість повернулися до росії та Білорусі.

Протиповітряна оборона цієї ночі працювала у Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Чернігівській, Черкаській, Сумській, Херсонській і Полтавській областях та Києві.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *