Росію атакували безпілотники: вибух біля штабу армії в Ростові, куди регулярно приїжджає Путін

Росію атакували безпілотники: вибух біля штабу армії в Ростові, куди регулярно приїжджає Путін

Вночі та вранці 7 вересня у кількох російських регіонах пролунали вибухи. Безпілотники атакували Москву, Ростов-на-Дону та Брянськ.

Губернатор Ростовської області РФ Василь Голубєв заявив, що засобами ППО нібито були збиті два безпілотники, один упав за містом у західній частині Ростова, другий – у центрі, в районі вулиці Пушкінської, 42. В результаті пошкоджено кілька легкових автомобілів та фасади будівель, постраждав один людина. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

Очевидці повідомляють, що вибух пролунав неподалік штабу Південного військового округу росії. Слід зазначити, що з грудня минулого року до цього штабу регулярно приїжджає російський диктатор Володимир Путін. У штаб регулярно приїжджають також міністр оборони РФ Сергій Шойгу та голова Генштабу Валерій Герасимов. У червні під час заколоту «ЧВК Вагнера» найманці захопили будівлю штабу.

Ще один безпілотник збили у Раменському міському окрузі Московської області. Мер Москви Сергій Собянін повідомив, що в результаті руйнувань і постраждалих немає. Російські Telegram-канали зазначають, що дрон упав неподалік підмосковного аеропорту Жуковський.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз заявив у Telegram, що за ніч у регіоні було збито три українські безпілотники. За його словами, уламками одного з дронів було пошкоджено скління будівлі залізничного вокзалу Брянська, привокзальну площу та кілька автомобілів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *