Розкриття міфів про мобілізацію: Що говорять депутати про очікувані зміни

Розкриття міфів про мобілізацію: Що говорять депутати про очікувані зміни

Народна депутатка Мар’яна Безугла розповіла про законопроєкт, який внесе зміни до мобілізації в Україні. Зокрема, йдеться про військовий призов жінок. Про це, і не тільки, поговорять в ефірі Новини.LIVE.

Про що ефір

Адвокат Ростислав Кравець став гостем студії Вечір.LIVE. Під час прямого ефіру разом з ведучим Віталієм Прудиусом вони поговорять про вислови Мар’яни Безуглої. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Новини.LIVE».

Також проаналізують добровільно-примусову мобілізацію та введення “Сертифікату захисника”.

Нагадаємо, що народна депутатка Мар’яна Безугла заявила, що в новому законопроєкті щодо рекрутингу, який готують у Раді, є два способи попасти до війська, які не перетинаються. Вона вважає, що до добровольців має бути сервісний підхід, а для мобілізованих і далі будуть застосовувати примус.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Також ми писали, що народна депутатка Мар’яна Безугла розповіла, що призовний вік до армії зменшиться із 27 до 25 років. Таким чином усі українці підлягатимуть призову від 25 до 60 років.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *