Ризикуючи життям, сапери ДСНС успішно знешкодили ворожу авіабомбу на Харківщині

Ризикуючи життям, сапери ДСНС успішно знешкодили ворожу авіабомбу на Харківщині

Кожного дня Харківщина зазнає ворожих авіаційних атак. Під час однієї з них, що сталася 8 жовтня, 500-кілограмова бомба впала на приватне подвір’я у селі Черкаська Лозова Харківського району і лише дивом не вибухнула.

Вона вдарилась об стіну будинку, спричинивши пошкодження, і увійшла в грунт. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ДСНС України».

Вчора піротехніки ДСНС прибули на місце і вилучили нерозірвану бомбу. Це була надзвичайно складна та небезпечна операція, враховуючи велику вибухову потужність та вагу КАБ-500, підступність ворога, який може встановлювати на такі боєприпаси додаткові підривники, та глибину входження бомби в землю. Будь-яка помилка в роботі саперів могла мати катастрофічні наслідки. Проте все було зроблено чітко і грамотно, тож КАБ вирушила у свою останню путь на підривний майданчик для знешкодження. Більше вона не причинить нікому горя та страждань.

Ризикуючи життям, сапери ДСНС успішно знешкодили ворожу авіабомбу на Харківщині Ризикуючи життям, сапери ДСНС успішно знешкодили ворожу авіабомбу на Харківщині Ризикуючи життям, сапери ДСНС успішно знешкодили ворожу авіабомбу на Харківщині

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Робота піротехніків ДСНС складна і небезпечна, проте має вирішальне значення для безпеки мирного населення. Вони ризикують власним життям, аби врятувати інших.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *