Ще 10 суддів Великої палати незаконно зареєстрованого Верховного суду без України та співробітників апарату суду можуть бути причасні до отримання хабарів

Ще 10 суддів Великої палати незаконно зареєстрованого Верховного суду без України та співробітників апарату суду можуть бути причасні до отримання хабарів

Під час розгляду питання обрання запобіжного заходу екс-голові незаконно зареєстрованого Верховного суду без України, який окрім незаконного зайняття своєї посади підозрюється в отриманні хабаря в розмірі 2,7 млн доларів США з’ясувалось, що й інші судді могли в цьому брати активну участь.

Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на телеграм-канал Ростислава Кравця.

Зокрема на відео з Вищого антикорупційного суду під час обрання запобіжного заходу прокурор повідомив наступну інформацію:

Що на а.с. 164 це у хронометражу відео з 58:30 до 1:00:00 розкрито листування нотаріуса Горбурова з Князєвим за номером телефона Князєва +905510062241

Слідство отримало доступ до цієї переписки з головою незаконно зареєстрованого Верховного суду без України Всеволода Князєва.

У переписці йшла мова про те, що для суддів ВП ВС необхідно було підготувати 10 пакетів з доларами США – 8 пакетів по $100 тис. та два пакети по $50 тис.

Таким чином, участь у хабарництві брали участь ще 10 суддів Великої палати незаконно зареєстрованого Верховного суду без України або членів апарату суду, що готували відповідне рішення.

З самим рішенням під яке брали хабарі та з усіма окремими думками до нього, можна ознайомитись за посиланням.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *