Ще одного посадовця НАН підозрюють у хабарництві через оренду приміщення

Ще одного посадовця НАН підозрюють у хабарництві через оренду приміщення

Ще одного посадовця державного підприємства Національної академії наук України підозрюють у вимаганні 72 тисяч гривень за оренду приміщення. Про це повідомила Київська міська прокуратура.

За даними Подільської окружної прокуратури Києва, директору держпідприємства НАНУ пред’явлено підозру у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди через змову з іншими особами. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Судово-юридична газета».

Нагадаємо, що у січні цього року посадовця іншого структурного підрозділу цього ж держпідприємства також повідомили про підозру. Його затримали, коли він отримував 72 тисячі гривень від підприємця з Польщі за укладення договору оренди приміщення. Крім того, цей посадовець щомісяця вимагав 20 тисяч гривень за користування орендованим приміщенням.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Внаслідок розслідування встановлено, що керівник структурного підрозділу діяв у співучасті зі своїм керівником. Тому директору держпідприємства НАНУ також пред’явили підозру. Досудове розслідування триває.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *