Що відбувається на фронті: вечірнє інформування Генштабу ЗСУ за 11 червня

Що відбувається на фронті: вечірнє інформування Генштабу ЗСУ за 11 червня

Кількість бойових зіткнень на цей час складає 87. Як і раніше, найнапруженіша ситуація на Покровському напрямку. Сили оборони дають жорстку відсіч та стримують натиск противника. Про таку ситуацію станом на 19:00 повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

На Харківському напрямку триває бій неподалік села Глибоке. Чотири атаки раніше відбито у районі Вовчанська та того ж Глибокого. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

На Куп’янському напрямку противник 8 разів намагався штурмувати позиції Сил оборони: 5 зазнали фіаско, три штурми ще тривають неподалік населених пунктів Піщане, Берестове та Синьківка. Ситуація контрольована. Станом на зараз окупанти втратили 134 особи пораненими та вбитими, пошкоджено 4 гармати та 4 автомобілі ворога.

Шість з 19 боїв ще тривають на Покровському напрямку. Загарбники продовжують тиснути на нашу оборону поблизу Новоолександрівки. Пообіді ворог завдав 5 авіаударів по районах населених пунктів Вовче, Олександропіль, Воздвиженка, Євгенівка і Желанне.

На Времівському напрямку окупанти завдали чотирьох авіаударів. Били по районах Старомайорського, Костянтинівки, Благодатного та Урожайного.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Від початку доби ворог вперто намагається посунути наші підрозділи із займаних позицій на Оріхівському напрямку. Атакував уже шість разів. Отримав жорстку відсіч в районах Малої Токмачки, Щербаків, Новопрокопівки та Вербового.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *