Співзасновник Bitcoin.com продав всі свої біткоіни

Співзасновник компанії Bitcoin.com Еміль Ольденбург заявив, що у біткоіна немає перспектив в якості торгової валюти.

«Можу сказати, що вкладення в біткоіни – найекстремальніша інвестиція, яку ви тільки можете зробити. Люди почнуть виходити з біткоінів, як тільки зрозуміють, як працює ця криптовалюта», – цитує підприємця Business Insider.

За словами Ольденбурга, основні проблеми біткоіна – високі комісії і падаюча швидкість переказів. Підприємець зазначає, що пропускна здатність мережі обмежена «розміром блоку» – пам’яті, яка зберігає записи транзакцій. Через це криптовалюта неліквідна і вкладення в неї стає занадто ризикованим.

За деякими даними, комісійні збори за транзакції в біткоіни подвоюються кожні три місяці. При цьому на підтвердження однієї операції в середньому потрібно 4,5 години, відзначає Business Insider.

Ольденбург зізнався, що продав всі свої біткоіни, але не відмовився від криптовалюта в цілому, зробивши вибір на користь Bitcoin Cash.

Компанія Bitcoin.com управляє одним з найбільших галузевих сайтів і надає інструменти для інвестицій в біткоіни. На ресурсах компанії зареєстровано понад 500 тисяч криптовалютних гаманців.

Минулого тижня курс біткоіна оновив рекорд, перевищивши позначку в $20 тисяч, але в останні 2 дні коливається в межах 16-17 тисяч за біткоін.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *