Судитимуть заступника голови Федерації профспілок за організацію відчуження Київської курортної бальнеолікарні на 138 млн грн.

Судитимуть заступника голови Федерації профспілок за організацію відчуження Київської курортної бальнеолікарні на 138 млн грн.

Прокурори Офісу Генпрокурора скерували до суду обвинувальний акт стосовно заступника голови Федерації профспілок України, який також обіймає посаду голови наглядової ради ПрАТ «Укрпрофоздоровниця».

Йому інкриміновано розтрату державного майна в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 27, ч. 5 ст. 191 КК України). Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Офіс Генерального прокурора».

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений організував відчуження об’єкту нерухомого майна – Київської курортної бальнеолікарні площею понад 11,6 тис м кв. Згідно висновку судової оціночно-будівельної експертизи загальна вартість відчуженого державного майна становить понад 138 млн грн.

Також триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами незаконного привласнення та відчуження курортно-оздоровчих, спортивних та інших державних комплексів посадовими особами Федерації професійних спілок України, ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», ПрАТ «Укрпрофтур» та інших підконтрольних їм юридичних осіб.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими Головного слідчого управління ДБР за оперативного супроводу співробітників СБУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *