Трамп планує призначити відданих співробітників для перегляду зовнішньої політики США стосовно України, Китаю та НАТО

Трамп планує призначити відданих співробітників для перегляду зовнішньої політики США стосовно України, Китаю та НАТО

Якщо Дональд Трамп переможе на президентських виборах 2024 року, то він, найімовірніше, повністю змінить політику щодо війни в Україні, торгівлі з Китаєм та членства в НАТО. Про це повідомляє Reuters з посиланням на два десятки чиновників, пов’язаних із Трампом.

Зазначається, що Трамп досягне свого, замінивши людей на важливих посадах у Пентагоні, ЦРУ та Держдепі. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

За словами помічників і дипломатів, цей результат дозволить Трампу внести радикальні зміни до позиції США з різних питань, від війни в Україні до торгівлі з Китаєм, а також до федеральних інститутів, які реалізують, а іноді й обмежують зовнішню політику.

“Це дасть Трампу більше свободи, ніж у його перше президентство, для проведення ізоляційної політики та виконання забаганок”, – пишуть журналісти.

За словами восьми європейських дипломатів, є сумніви щодо готовності Трампа виконувати зобов’язання Вашингтона щодо захисту союзників та сильний страх, що він припинить фінансову підтримку України.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

При цьому зазначається, що у відносинах з Китаєм напевно варто очікувати як мінімум розв’язання нової торгової війни. Трамп уже обіцяв під час свого другого терміну скасувати режим найбільшого сприяння, що знижує бар’єри, в торгівлі з Китаєм.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *