У Бучі розпочав роботу центр рекрутингу для української армії

У Бучі розпочав роботу центр рекрутингу для української армії

Це вже третій центр рекрутингу української армії в Київській області. Раніше такі заклади було відкрито в Білій Церкві та Броварах.

Отримати необхідну інформацію та при бажанні рекрутуватися до Сил оборони можна за адресою: вул. Енергетиків, 12 (ЦНАП Бучанської міської ради). Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Міністерство оборони України».

Консультацію також можна отримати за телефонами: +380 (95) 491 9664 та +380 (96) 659 8880 або написавши на електронну адресу: [email protected].

«Центр надає додаткові можливості для кожного захисника і захисниці обрати військову професію. Надзвичайно важливо захищати Україну фахово, спираючись на свої знання та вміння. Запрошуємо всіх бажаючих прийти і обрати собі майбутню військову спеціальність», — сказав міський голова Бучі Олександр Федорук.

Центр працюватиме з понеділка по четвер з 8:00 до 17:00, а в п’ятницю — з 8:00 до 16:00. Відвідувачів консультуватиме цивільний фахівець, який пройшов спеціальну підготовку.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відвідувачам доступно понад 10 тисяч вакансій в різних підрозділах Сил оборони — Збройних силах України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Служби безпеки України та інших.

За словами уповноваженого Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексія Бежевця, на сьогодні понад 12 тисяч людей по всій країні отримали відповідні консультації. З них близько 1300 вже є військовослужбовцями або завершують оформлення документів.

«Відтепер мешканці Бучанської громади також можуть долучитися до Сил оборони, звернувшись до цивільного рекрутера та отримавши вичерпну інформацію про доступні підрозділи та вакансії. Розгалужена мережа центрів створюється для того, щоб кожен охочий міг визначитися і зрештою потрапити в обраний підрозділ на бажану посаду», — додав Олексій Бежевець.

На заході були присутні й представники Сил оборони України. Вони закликали громадян активно долучатися до лав ЗСУ та пообіцяли надати повну підтримку на всіх етапах рекрутингу.

«Ми пропонуємо безліч посад, і це не обов’язково стрілці чи штурмовики. Нам потрібні фахівці різних напрямків: кухарі, водії, бухгалтери, діловоди. Ми радо проконсультуємо та допоможемо знайти для кандидатів ту посаду, де вони зможуть найкраще розкрити свій потенціал у ЗСУ», — зазначив Валерій Андрущенко, старший лейтенант регіональної мобільної групи Північ 3-го центру рекрутингу ВМС.

Наразі в Україні функціонують 32 центри рекрутингу української армії. До кінця року планується розширити мережу на всі регіони держави.

Актуальну інформацію про центри рекрутингу шукайте на офіційному сайті: https://recruiting.mod.gov.ua/index.html

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *