У Харкові викрито жінку, яка передавала дані про наслідки обстрілів ворогу

У Харкові викрито жінку, яка передавала дані про наслідки обстрілів ворогу

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури повідомлено про підозру жінці за фактами державної зради та виправдовування, визнання правомірною збройної агресії рф проти України (ч. 2 ст. 111, ч. 1, ч. 3 ст. 436-2 КК України).

За даними слідства, мешканка Харкова, яка працювала охоронницею, коригувала ворожі обстріли. Маючи антиукраїнські погляди, жінка долучилася до Telegram-каналу, який адмініструють представники російських спецслужб. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Офіс Генерального прокурора».

Вона передавала окупантам дані про розташування особового складу та озброєння українських захисників.

Також жінка надсилала ворогу інформацію про наслідки повітряних атак на Харків. Ці дані в подальшому військові рф використовували для планування нових ударів по місту.

Правоохоронці вилучили у жінки мобільний телефон з доказами протиправної діяльності. Наразі їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Досудове розслідування та оперативний супровід – Управління СБУ в Харківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *