Українка померла після спілкування з прикордонниками рф в нейтральній смузі

Українка померла після спілкування з прикордонниками рф в нейтральній смузі

Літня українка померла після грубого поводження з боку російських прикордонників. Її тіло знайшли в нейтральній смузі єдиного діючого прикордонного переходу між РФ і Україною.

Як пише телеграм-канал “Попіл”, інцидент стався в другій половині січня між КПП “Колотилівка” (Бєлгородська область) і КПП “Покровка” (Сумська область). Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

“Літній українці, з якою грубо спілкувалися російські прикордонники, стало погано під час переходу. Її без свідомості виявив в нейтральній зоні хлопець, який йшов за нею через гуманітарний коридор. Поки він намагався привести її до тями, вона померла”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що прикордонники з жодної зі сторін не мають право заходити на територію нейтральної зони. Тому, хлопцю, що знайшов жінку, довелося кілька годин тягнути тіло по снігу до українського КПП.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На фото, яке, ймовірно, зробив очевидець, – жінка, одягнена в темний верхній одяг, на ній також – світлий головний убір. Українка лежить поперек стежки, протоптаної в снігу. Поруч, очевидно, сумка з її речами.

Репресії в Бєлгородській області РФ

Нагадаємо, нещодавно в російському Бєлгороді затримали волонтера Надію Россінську, яка допомагала українцям повернутися додому з РФ. Її затримали за статтею про “Публічні заклики до здійснення діяльності, спрямованої проти безпеки держави”. Дівчина очолювала некомерційну організацію, яка допомагала українцям повертатися додому через населений пункт Колотилівка (РФ) – єдиний відкритий пункт пропуску між росією і Україною.

Було опубліковано відео, на якому дівчина розповідає, як ФСБ не пропускає через кордон майже півсотні пуделів, так як велика кількість породистих собак “робить господиню юридичною особою”. У власниці тварин виникли проблеми, зокрема, російські прикордонники в Колотилівці зажадали офіційне підтвердження на пропуск 46 породистих собак, в числі яких – цуценята, так як вони можуть їхати “на розмінування території”.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *