Укрзалізниця додала опцію пересадок у застосунку для квитків, включаючи внутрішні пересадки в поїзді

Укрзалізниця додала опцію пересадок у застосунку для квитків, включаючи внутрішні пересадки в поїзді

В мобільному застосунку “Укрзалізниці” для придбання квитків тепер відображатимуться можливі для пасажира пересадки між під поїздами на обраному маршруті, а також між різними місцями в одному поїзді. Про це йдеться у повідомленні держкомпанії.

“Додали можливість купувати квитки в застосунку, обираючи найоптимальніші та найзручніші варіанти пересадок. Деколи маршрут із пересадкою є навіть швидшим за прямий. Тож обирайте різні варіанти та подорожуйте залізницею”, – зазначив директор департаменту з питань інформаційних технологій УЗ Ернест Клименко. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Delo».

Укрзалізниця додала опцію пересадок у застосунку для квитків, включаючи внутрішні пересадки в поїзді

Для відображення пасажирам пересадок встановлено наступні обмеження: на мінімальний час на пересадку між різними поїздами закладено 20 хвилин (щоб пасажири мали час зорієнтуватись на станції), а максимальний час у дорозі обмежено 36 годинами. В УЗ запевняють, що сервіс підбиратиме максимально зручні рейси для пересадок, з мінімальною відстанню по маршруту.

Крім цього, тільки в застосунку доступна додаткова логіка пересадки: пасажир може пересісти всередині одного й того самого поїзда. Такая опція потрібна на випадок якщо в поїзді немає одного вільного місця протягом всього маршруту.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Тоді система запропонує пасажиру під час поїздки просто пересісти на інше місце, яке звільнить пасажир, що виходить раніше. Покупцю при цьому прийде два окремих квитки на один і той самий поїзд.

В УЗ вказують, що оновлення “ставатиме доступним всім користувачам поступово” впродовж тижня. Завантажити ж застосунок можна за посиланням: http://app.uz.gov.ua/start.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *