В Житомирі сталася стрілянина, чоловік отримав поранення

В Житомирі сталася стрілянина, чоловік отримав поранення

В одному з мікрорайонів Житомира відбувалася стрілянина, внаслідок якої було поранено чоловіка – його госпіталізували.

Зазначається, що подія сталася у середу вранці, 27 березня в мікрорайоні Польова. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

Місцеві жителі повідомили про звуки пострілів. Натомість інші, навпаки пострілів не чули, проте побачили дивні сліди на склі автівки – ймовірно, від пострілів. У машині сидів чоловік, який не рухався, на місце події виїхали “Швидка” та поліція.

“У нас біля будинку були постріли, а потім приїхала поліція і швидка, чоловік в машині не рухається”, — розповіла місцева жителька Оксана Трокоз.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

За словами речниці Житомирського райвідділу поліції Марини Вітвіцької на місці працює слідчо-оперативна група, а територію двору огородили стрічкою.

В Житомирі сталася стрілянина, чоловік отримав поранення В Житомирі сталася стрілянина, чоловік отримав поранення В Житомирі сталася стрілянина, чоловік отримав поранення

Вона наголосила, що повідомлення про постріли надійшло до поліції 27 березня близько 8:15.

“Повідомили, що чули звуки пострілів, а також про те, ймовірно було поранено людину у дворі багатоповерхівки. На місце події прибули слідчо-оперативні групи Житомирського райуправління поліції та Головного управління Наполу у Житомирській області”, – розповіла речниця.

Вона додала, що у салоні автомобіля виявили 43-річного житомирянина з, ймовірно, вогнепальним пораненням, його госпіталізували.

Наразі обставини події невідомі, поліцейські проводять заходи для встановлення та затримання причетних до події осіб.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *