Відеоогляд практики ВС від Ростислава Кравця, що опублікована з 15 по 21 квітня 2023 року

‼️🇺🇦Цей огляд у чергове підтверджує необхідність скорішого розпуску Великої палати верховного суду (без України). Практично з кожним тижнем випадкові люди, що туди потрапили приймають ще більш зухвалі та цинічні постанови, які не мають жодного відношення до права та Закону. На цьому тижні були знову змінені позиції та виснувана можливість застосовувати неіснуючий Закон на час правовідносин, змінена позиція щодо можливості акціонера захисти свої права, повернута позиція щодо заборони нарахування відсотків після спливу строку кредитування, а також щодо поділу майна подружжя з самочинним будівництвом.

Також до огляду включена практика ВС-КАС, нелегітимне рішення КСУ щодо персональних даних, постанови апеляційних судів щодо незаконності відсторонення та рішення щодо процедури доказування у справі про захист честі й ділової репутації та багато іншого.

🔸Текстовий варіант огляду з посиланнями на всі рішення – https://antiraid.com.ua/articles/ohliad-praktyky-vs-vid-rostyslava-kravtsia-shcho-opublikovana-z-15-po-21-kvitnia-2023-roku/

🇺🇦✌️Важлива та перевірена інформація від адвоката ⤵️

⚡️Не забудьте приєднатись до телеграм каналу https://t.me/rkravetsUA

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *