Вночі 30 серпня країну російських оккупантів масово атакували дрони

Вночі 30 серпня країну російських оккупантів масово атакували дрони

Вночі 30 серпня повідомляється про вибухи в Тульській і Брянській областях, в московських аеропортах ввели план “Килим”. Паралельно російська влада ліквідує пожежу на аеродромі в Пскові.

Російські Telegram-канали публікують відео, на яких можна почути звуки вибухів. Російська влада ніяк не коментує це. За даними Baza, також режим ” Килим” ввели в Рязані і над частиною Калузької області. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

Судячи з опублікованих в мережі записів з камер відеоспостереження, перший вибух в Брянську прогримів о 00:52, а другий – о 01:17. Mash пише, що два безпілотники намагалися атакувати нафтобазу “Дружба”, їх нібито збили.

Оновлено о 03:20: У Рязані пролунав вибух, пізніше в Міноборони РФ заявили, що збили над областю БПЛА.

У той же час в московських аеропортах знову ввели режим “Килим”.

Оновлено о 02:50: Над територією Орловської області також нібито збили два дрони.

Оновлено о 02:30: Над Калузькою областю збили дрон літакового типу, повідомили в Міноборони РФ.

Оновлено о 02:15: Губернатор Брянської області Олександр Богомаз заявив,що над Брянськом збили три українські дрони літакового типу.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Оновлено о 02:10: А в Брянську дрон впав на завод “Кремній” – одне з найбільших підприємств мікроелектроніки росії.

Оновлено о 02:05: У Пскові пожежа в районі військової частини 64044. Повідомляється, що дрон вразив склад озброєнь. Територію частини та аеродром оточили бійці ОМОН, оголошено план Едельвейс.
Оновлено о 02:00: у Мінстерстві оборони РФ заявили, що протиповітряна оборона збила три дрони над Брянською областю і один – над Орловською.

В районі псковського аеродрому цієї ночі пролунали вибухи, на місці почалася пожежа.

Про це повідомляють російські Telegram-канали з посиланням на місцевих жителів. На опублікованих фотографіях і відео можна побачити масштабну пожежу і клуби чорного диму. Місцева влада поки не коментувала те, що відбувається.

Telegram-канал ВЧК-ОГПУ пише, що від аеродрому в районі Хрести піднімається кілька стовпів чорного диму.

Оновлено о 02:50: У Пскові заявили, що локалізували пожежу. У мережі публікують відео з, як стверджується, палаючими літаками Іл-76.

Оновлено о 02:30: У Псковському аеропорту скасовують всі рейси на 30 серпня. Губернатор заявив, що, за попередніми оцінками, нічого серйозного не сталося.

Вночі 30 серпня країну російських оккупантів масово атакували дрони

Оновлено о 02:15: Повідомляється про пожежу в районі в/ч 64044, дрон вразив склад озброєнь. Територію частини та аеродром оточили бійці ОМОН, оголошено план Едельвейс.

Оновлено о 02:00: В аеропорту Пскова продовжують лунати вибухи, тим часом росіяни переганяють вцілілі літаки.

Оновлено о 01:00: Над Псковом повідомляють про роботу ППО та вибухи.

Оновлено о 00:43: Чотири літаки Іл-76 пошкоджені в Пскові після атаки безпілотників на військовий аеродром, повідомляють в екстрених службах РФ.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Оновлено о 00:38: Міноборони РФ в Псковському аеропорту відбиває атаку безпілотників, повідомив губернатор Ведерников. За попередньою інформацією, жертв немає. Масштаб руйнувань уточнюється.

Жителі міста кажуть, що чули вибухи і стрілянину. За їхніми словами, місто атакували безпілотні літальні апарати. У бік аеродрому їдуть машини швидкої медичної допомоги. Автор одного з відео так коментує те, що відбувається: “Ласкаво просимо в 24 лютого, товариші”.

У мережі публікують момент вибуху на аеродромі. Повідомляється, що могло бути знищено як мінімум два російські літаки. Горить резервуар з паливом.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *