Пошкоджена будівля Миколаївського апеляційного суду

Пошкоджена будівля Миколаївського апеляційного суду

27 квітня 2023 року близько першої години ночі російські війська завдали ракетного удару по Миколаєву. У результаті обстрілів ракетами постраждала будівля Миколаївського апеляційного суду.

У приміщенні пошкоджені вікна, двері, підвісні стелі, кабінети, майно. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Державна судова адміністрація України».

Пошкоджена будівля Миколаївського апеляційного суду

Пошкоджена будівля Миколаївського апеляційного суду

Сьогодні ж Миколаївський апеляційний суд з терміновим робочим візитом відвідав Голова Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков.
«Ми розуміємо, що ворог, від злості і ненависті нищитиме всю нашу інфраструктуру і суди також. Але цим він не досягне своєї злочинної мети і не зупинить здійснення правосуддя в області. Після оцінки пошкоджень ми сподіваємося, що вже найближчим часом зможемо відновити повноцінне здійснення правосуддя», – сказав Олексій Сальніков під час робочої наради, яку він провів за участі керівництва суду, територіального управління та представників місцевої влади.

Пошкоджена будівля Миколаївського апеляційного суду  Пошкоджена будівля Миколаївського апеляційного суду Пошкоджена будівля Миколаївського апеляційного суду

Також Олексій Сальніков повідомив, що до приїзду в Миколаїв у нього відбулась спільна нарада з представниками Проекту ЄС “Право-Justice”, під час якої, у тому числі, обговорювалось питання надання фінансової допомоги Миколаївському апеляційному суду.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Довідково: за рік війни в Україні в результаті ворожих обстрілів було пошкоджено приміщення 100 судів, з них повністю зруйновано – 15 приміщень судів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *