Помста за 128-му бригаду: ЗСУ вразили російських морських піхотинців під час вручення нагород

Помста за 128-му бригаду: ЗСУ вразили російських морських піхотинців під час вручення нагород

Збройні Сили України уразили скупчення особового складу 810-ї окремої гвардійської бригади морської піхоти Чорноморського флоту РФ. Про це повідомив командир 28-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ Юрій Мадяр у Telegram.

Мадяр назвав це відплатою за російський ракетний удар по бійцях 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади під час нагородження на День ракетних військ та артилерії ЗСУ. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «InfoResist».

Повідомляється, що Збройні Сили відплатили російським окупаційним військам масованим ракетним ударом по скупченню морпіхів під час концерту до Дня ракетних військ та артилерії ЗС РФ, який відзначається 19 листопада.

Росіяни заявляють, що удар був нанесений п’ятьма ракетами М30А1 (бойова частина підвищеної летальності, LEO) та М31 (осколково-фугасна) сімейства GMLRS.

Відомо, що концерт проходив в клубі селища Кумачове, яке знаходиться у Старобешівському районі Донецької області.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

У російських телеграм-каналах пишуть, що в результаті високоточного ракетного удару було ліквідовано близько 25 окупантів, понад 100 отримали поранення різного ступеня важкості. Також повідомляють про загибель російської акторки Поліни Меньших, яка проводила концерт.

Офіційні російські джерела підтвердили факт удару, однак у повідомленнях не згадувалися вбиті або поранені військовослужбовці.

Російські ЗМІ вже опублікували фотографії уражених об’єктів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *