Значення візиту Ллойда Остіна до Києва для України: прогноз від експерта

Значення візиту Ллойда Остіна до Києва для України: прогноз від експерта

Візит Міністра оборони Сполучених Штатів Америки Ллойда Остіна до Києва у момент, коли трампісти блокують допомогу Україні дуже важливий. Про це в ефірі “Апостроф TV” розповів політичний аналітик із США Армен Чібухчян.

Він розповів, що голова Білого дому Джо Байден зараз намагається довести американцям важливість України. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

“Якщо Путіна не зупинити, в світі настане хаос. Дуже важлива передача додаткової допомоги Україні. Схвалення Конгресом пакету допомоги піде на користь не лише Україні, але й ситуації на Близькому Сході.Американцям важливо переконатися. Що в Україні робляться кроки для боротьби з корупцією. Американці мають знати, куди йдуть їхні гроші.Також він хоче побачити воєнні плани України. Вони хочуть зрозуміти, який результат можна буде досягти при отриманні допомоги. Республіканці хочуть розуміти, якого результату можна буде досягти”, – розповів аналітик.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Він також зазначив, що новий спікер Палати представників Конгресу Майк Джонсон є раціональною людиною. Він зумів відвернути шатдаун і є надія, що буде ухвалено рішення про допомогу Україні.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що в США прогнозують визволення України через 16 років, якщо не буде суттєвих проривів на фронті.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *