Після ракетного удару можливі відключення світла ввечері по всій Україні

Після ракетного удару можливі відключення світла ввечері по всій Україні

Укренерго попередило про повернення віялових відключень після п’ятого з початку весни масованого російського удару по енергосистемі.

Укренерго попередило, що у середу, 8 травня, по всій Україні можливі відключення світла. Про це йдеться в зведенні компанії після п’ятого за півтора місяця російського удару по об’єктах енергетики. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «LIGA.Бізнес».

“Сьогодні ввечері з 18:00 до 23:00 можливе обмеження побутових та промислових споживачів по всій Україні. Обмеження будуть рівномірно розподілені по всім областям. Як саме будуть діяти графіки відключень в кожній області, буде оприлюднено на офіційних сторінках місцевих обленерго. Причина – дефіцит електроенергії в енергосистемі. Він виник через нові пошкодження обладнання українських електростанцій, завдані російськими ударами”, – повідомила компані.

Диспетчерський центр Укренерго застосовує всі наявні заходи для подолання дефіциту, зокрема імпорт та аварійну допомогу електроенергії з енергосистем країн Європи.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

У ніч проти 8 травня росія здійснила п’ятий з початку весни масований ракетно-дроновий удар по Україні. Ворог застосував 55 ракет та 21 ударний безпілотник типу Shahed.
Ціллю сьогоднішньої російської атаки були об’єкти генерації та передачі електроенергії у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській, Вінницькій областях.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *