YouTube припиняє підписки Premium, куплені через VPN з дешевими українськими цінами

YouTube припиняє підписки Premium, куплені через VPN з дешевими українськими цінами

YouTube не лише спонукає користувачів переходити на підписку Premium замість використання блокувальників реклами, а також вживає заходів, щоб підписки були оформлені правильно – без використання шахрайства з дешевшими регіональними цінами інших країн.

Дехто з користувачів Reddit повідомляє, що YouTube раптом скасував їхні Premium-підписки. Спільним для багатьох випадків є те, що користувачі використовували VPN, щоб підписатися на YouTube Premium за нижчою ціною, ніж те, що доступно для їхнього домашнього ринку. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ITC».

YouTube пропонує різні ціни на Premium для певних ринків, щоб краще відповідати купівельній спроможності місцевої валюти та очікуванням місцевих споживачів. Багато людей використовували VPN-з’єднання, щоб замаскувати свою країну походження та скористатися цим регіональним ціноутворенням.

Наприклад, однією з поширених країн для таких обхідних підписок є Україна. У нас підписка на YouTube Premium коштує 99 грн на місяць або близько $2,44 за поточним курсом. Для порівняння, у США та сама підписка обходиться вже у $13,99 на місяць. При цьому після такої підписки Premium працюватиме нормально навіть без VPN. Отже, використавши VPN з українською IP-адресою, можна зекономити понад $100 на рік. Але вже ні.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Користувачі Reddit, які звернулися в службу підтримки клієнтів, отримали відповідь, що скасування підписки сталося через те, що користувач «переїхав» не в те місце, з якого він підписався. Їм порадили надалі підписуватися за допомогою місцевої картки та адреси, що неминуче принесе їм нормалізовані регіональні ціни.

Отже, лазівку з використанням VPN та локальних українських цін на YouTube Premium тепер прикрито.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *