За збереження темпів мобілізації до кінця літа можливий проект закону про демобілізацію

За збереження темпів мобілізації до кінця літа можливий проект закону про демобілізацію

Секретар Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки Роман Костенко зазначив, якщо темпи мобілізації збережуться до кінця літа, до парламенту можна буде вносити законопроект про демобілізацію.

За його словами, Генштаб ЗСУ задоволений нинішніми темпами мобілізації. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Судово-юридична газета».

«Генеральний штаб зараз дійсно задоволений темпами мобілізації. Їх задовольняє кількість мобілізованих, яка навіть перевищує очікування. Вони сподіваються, що ця тенденція зберігатиметься», — зазначив Костенко у коментарі «Українській правді».

Однак, за словами Костенка, треба подивитися, чи зберігатимуться такі темпи, як мінімум, до кінця літа.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

«Якщо до кінця літа ми побачимо, що вони зберігаються і підвищуються, тоді можна буде напрацьовувати і вносити до Ради законопроект про демобілізацію», – зазначив він.

На думку Костенка, приблизний термін готовності відповідного проекту – жовтень цього року, але тільки за умови збереження поточних тенденцій мобілізації.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *