Загроза блокування Чорного моря: рф розпочала підготовку

Загроза блокування Чорного моря: рф розпочала підготовку

Держава-агресор росія після виходу із Чорноморської зернової ініціативи (“зернової угоди”) готує авіацію та кораблі для блокування районів Чорного моря, а також відпрацьовує виявлення та знищення суден.

Про це сказано у повідомленні Telegram-каналу медійного майданчика Сил оборони та безпеки України Military Media Center у середу, 26 липня. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Companion UA».

У Центрі зазначили, що збройні сили російських окупантів активізували бойову підготовку надводних сил та морської авіації Чорноморського флоту після виходу з “зернової угоди”. Зокрема, війська рф готують кораблі та авіацію для блокування районів Чорного моря.

“Після виходу росії із зернової ініціативи, збройні сили окупантів активізували бойову підготовку надводних сил та морської авіації чорноморського флоту. росіяни, зокрема, відпрацьовують блокування морських районів, виявлення і знищення кораблів. Вочевидь, росіяни практикують ураження цивільних суден, що прямуватимуть до та з портів України”, – сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Також окупанти продовжують удосконалювати систему оборони Криму, зокрема Армянського та Перекопського напрямків.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *