Заява Путіна про ісламістське походження теракту у Підмосков'ї, але згадав і Україну

Заява Путіна про ісламістське походження теракту у Підмосков’ї, але згадав і Україну

Президент росії Володимир Путін заявив, що теракт у підмосковному “Крокус Сіті Холі” був здійснений “руками радикальних ісламістів”. Про це він сказав на нараді з членами уряду, главами регіонів, силовиками та представниками спецслужб.

За його словами, у росії бачать, що США різними каналами намагаються переконати всіх, що “київського сліду в московському теракті нібито немає” і що його скоїли члени ІДІЛ. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

“Ми знаємо, чиїми руками було скоєно це злодіяння проти росії та її народу. Нас цікавить, хто замовник”, – сказав Путін.

Злочин, за його словами, “скоєно руками радикальних ісламістів, з ідеологією яких сам ісламський світ бореться століттями”.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

При цьому Путін засумнівався в тому, що ісламські організації “зацікавлені в нанесенні ударів по росії, яка виступає сьогодні за справедливе вирішення близькосхідного конфлікту, що загострився”, а також у тому, що радикальні ісламісти підуть на скоєння злочинів у місяць Рамадан.

“Цей злочин може бути лише ланкою в цілій серії спроб тих, хто з 2014 року воює з нашою країною руками неонацистського київського режиму… Чому терористи намагалися піти саме в Україну. Хто їх там чекав? Ясно, що тим, хто підтримує київський режим, не хочеться бути спонсорами тероризму. Але питань дуже багато”, – сказав він.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *