Завершується прийом заявок на страхування від воєнних ризиків для МСП від USAID

Завершується прийом заявок на страхування від воєнних ризиків для МСП від USAID

Проєкт USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» збирає грантові заявки від фінансових посередників, які зацікавлені в розвитку інструментів страхування від воєнних ризиків для мікро-, малих та середніх підприємств.

Надане в межах проєкту фінансування використовуватимуться для зниження вартості страхових послуг для кінцевих страхувальників. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Форіншурер».

Дедлайн подання — 15 липня 2024 року.

Метою ініціативи є розширення страхового ринку України та підвищення стійкості ММСП до воєнних ризиків за допомогою новітніх продуктів страхування. У першу чергу йдеться про ризики, що пов’язані з втратою або пошкодженням майна внаслідок агресії з боку росії. Це допоможе ММСП залучати додаткове фінансування, створювати нові робочі місця та нарощувати обсяги продажів. Загальний бюджет програми — 1 млн доларів.

Участь в програмі можуть взяти юридично зареєстровані в Україні фінансові установи, які мають великий та різноманітний портфель корпоративних клієнтів, а також фінансові та операційні ресурси для визначення, оцінки та надання або сприяння наданню послуг зі страхування воєнних ризиків підприємствам з високим потенціалом зростання обсягів продажів та зайнятості.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Як взяти участь?

Для участі в програмі потрібно заповнити англійською або українською мовами аплікаційну форму, додавши до неї необхідний пакет документів. Шаблони документів можна завантажити за посиланням.

Проєкт USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» (IBR) — це п’ятирічна програма, яка впроваджується компанією DAI Global, підтримує системні зміни в економіці України та збільшує пропозицію фінансування, доступного для українського бізнесу. Проєкт IBR має на меті трансформувати фінансовий сектор країни у добре функціонуючий і конкурентний ринок, який відповідає стандартам Європейського Союзу і є інтегрованим у міжнародні фінансові системи, водночас безпосередньо надаючи фінансування підприємствам для забезпечення сталого економічного зростання в Україні.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *